Sony SRS-XG500.

Ben je op zoek naar een speaker die Zwart is en Waterdicht? Dan is de Sony SRS-XG500. wellicht een goede speaker voor jou.

Vier de hele nacht door met de Sony SRS-XG500. Deze krachtige bluetooth speaker heeft een accuduur van maar liefst 30 uur, waardoor je dag en nacht kunt genieten van je favoriete nummers. Mocht de batterij leeg zijn, dan heeft de speaker ook nog eens een snellaadfunctie. Na 10 minuten opladen kun je alweer 3 uur muziek luisteren. Je kunt je gasten ook toe spreken dankzij de microfoon ingang. Daarnaast kun je de speaker ook als gitaarversterker gebruiken door middel van de gitaar ingang. De speaker is daarnaast ook stof- en waterbestendig, dus je kunt hem gerust meenemen naar het strand of aan de rand van het zwembad zetten. Geniet van de Sony SRS-XG500 en feest de hele nacht door. Vier de hele nacht door met de Sony SRS-XG500. Met een accuduur van maar liefst 30 uur en een snellaadfunctie heb je dag en nacht genoeg muziek om naar te luisteren. Na 10 minuten opladen heb je alweer 3 uur muziek. Met de microfoon ingang kun je je gasten ook toe spreken. Daarnaast is de speaker ook als gitaarversterker te gebruiken dankzij de gitaar ingang. De speaker is ook stof- en waterbestendig, dus je kunt hem gerust meenemen naar het strand, of langs de rand van het zwembad zetten. Geniet van de Sony SRS-XG500 en feest de hele nacht door. 

Vergelijk de Sony SRS-XG500. speaker met de andere speakers op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de Sony SRS-XG500. speaker en bekijk de belangrijkste specificaties.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Sony SRS-XG500. speaker

Ingebouwde microfoonNee
WaterdichtheidWaterdicht
BluetoothJa
MateriaalKunststof, Metaal

 

Gewicht5,6 kg
Hoogte25,6 cm
Breedte46 cm
Diepte21,5 cm

Plus- en minpunten van de Sony SRS-XG500. speaker

Pluspunten

Door de accuduur van 30 uur hoeft u nooit lang zonder muziek te zitten. Zing en speel de sterren van de hemel dankzij de microfoon- en gitaaringangen. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten

Je koppelt je smartphone niet via NFC aan de luidspreker.

Veelgestelde vragen over de Sony SRS-XG500. speaker

Heeft de Sony SRS-XG500. speaker een ingebouwde microfoon?

De Sony SRS-XG500. speaker heeft een ingebouwde microfoon: Nee,

Beschikt de Sony SRS-XG500. speaker over bluetooth?

De Sony SRS-XG500. speaker is aan te sluiten op bluetooth: Ja.

Is de Sony SRS-XG500. speaker waterdicht?

De Sony SRS-XG500. is Waterdicht.

Hoeveel weegt de Sony SRS-XG500. speaker?

De Sony SRS-XG500.speaker weegt 5,6 kg.

Van welk materiaal is de Sony SRS-XG500. speaker gemaakt?

De Sony SRS-XG500. is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Wat zijn de afmetingen van de Sony SRS-XG500. speaker?

De Sony SRS-XG500. speaker is 46 cm breed, 21,5 cm diep en 25,6 cm hoog.

Welke kleur is de Sony SRS-XG500. speaker?

De Sony SRS-XG500. speaker is Zwart van kleur.