Mu-so QB 2nd Gen.

Ben je op zoek naar een speaker die Grijs is en Spatwaterdicht? Dan is de Mu-so QB 2nd Gen. wellicht een goede speaker voor jou.

De Mu-so QB 2nd gen is een krachtige wifi speaker met een prachtig design. De speaker heeft een vermogen van 450 watt en is voorzien van verlichting die je naar wens kunt aanpassen. De speaker is uitgerust met een aluminiumpaneel met stiksels dat het geluid van de speaker versterkt. Deze speaker is verder ook voorzien van een afstandsbediening, zodat je makkelijk je muziek kunt selecteren. De Mu-so QB 2nd gen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is eenvoudig aan te sluiten op je netwerk. Met de gratis app kun je de speaker bedienen en je muziekbibliotheek selecteren. Ook kun je met de app je Mu-so aanpassen aan je persoonlijke smaak. Zo kun je bijvoorbeeld de geluidsinstellingen aanpassen of de verlichting wijzigen. Met de ingebouwde microfoon kun je de speaker ook bedienen met je stem. 

Vergelijk de Mu-so QB 2nd Gen. speaker met de andere speakers op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de Mu-so QB 2nd Gen. speaker en bekijk de belangrijkste specificaties.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de Mu-so QB 2nd Gen. speaker

Ingebouwde microfoonNee
WaterdichtheidSpatwaterdicht
BluetoothJa
MateriaalMetaal

 

Gewicht6 kg
Hoogte21 cm
Breedte22 cm
Diepte21 cm

Plus- en minpunten van de Mu-so QB 2nd Gen. speaker

Pluspunten

Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect. Koppel meerdere speakers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem. Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een snoer aan de wifi speaker. Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect. Koppel meerdere speakers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem. Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een snoer aan de wifi speaker. Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect. Koppel meerdere luidsprekers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem. Je koppelt een televisie, game console of andere luidsprekers via een kabel aan de wifi luidspreker.

Minpunten

Deze speaker heeft geen ingebouwde spraakassistente.

Veelgestelde vragen over de Mu-so QB 2nd Gen. speaker

Heeft de Mu-so QB 2nd Gen. speaker een ingebouwde microfoon?

De Mu-so QB 2nd Gen. speaker heeft een ingebouwde microfoon: Nee,

Beschikt de Mu-so QB 2nd Gen. speaker over bluetooth?

De Mu-so QB 2nd Gen. speaker is aan te sluiten op bluetooth: Ja.

Is de Mu-so QB 2nd Gen. speaker waterdicht?

De Mu-so QB 2nd Gen. is Spatwaterdicht.

Hoeveel weegt de Mu-so QB 2nd Gen. speaker?

De Mu-so QB 2nd Gen.speaker weegt 6 kg.

Van welk materiaal is de Mu-so QB 2nd Gen. speaker gemaakt?

De Mu-so QB 2nd Gen. is gemaakt van Metaal.

Wat zijn de afmetingen van de Mu-so QB 2nd Gen. speaker?

De Mu-so QB 2nd Gen. speaker is 22 cm breed, 21 cm diep en 21 cm hoog.

Welke kleur is de Mu-so QB 2nd Gen. speaker?

De Mu-so QB 2nd Gen. speaker is Grijs van kleur.