JBL Boombox 3 Squad.

Ben je op zoek naar een speaker die Meerkleurig is en Spatwaterdicht? Dan is de JBL Boombox 3 Squad. wellicht een goede speaker voor jou.

De JBL Boombox 3 Squad is de perfecte bluetooth speaker voor iedereen die op zoek is naar een krachtige luidspreker met een geweldige geluidskwaliteit. Deze luidspreker heeft een krachtige 4,5 liter woofer voor een krachtig en helder geluid. Je kunt deze speaker gebruiken met je favoriete streamingdiensten, zoals Spotify, Deezer en Tidal. Daarnaast kun je met de JBL Boombox 3 Squad ook handsfree bellen. Dankzij de geïntegreerde microfoon kun je bellen met je vrienden en familie zonder dat je je telefoon hoeft te gebruiken. Daarnaast heeft deze bluetooth speaker ook een ingebouwde FM-radio, waarmee je al je favoriete radiostations kunt beluisteren. De JBL Boombox 3 Squad is de perfecte speaker voor iedereen die op zoek is naar een krachtige luidspreker met een geweldige geluidskwaliteit. De JBL Boombox 3 Squad is de perfecte bluetooth speaker voor iedereen die op zoek is naar een krachtige luidspreker met een geweldige geluidskwaliteit. Deze krachtige bluetooth speaker heeft een 4,5 liter woofer voor een krachtig en helder geluid. Bovendien is de luidspreker uitgerust met een accuduur van 24 uur. Je kunt de speaker dus de hele dag meenemen naar je feesten of andere buitenactiviteiten. Daarnaast is de JBL Boombox 3 Squad waterdicht en stofbestendig (IP67 certificering). Hierdoor kun je hem gerust meenemen naar het strand of andere openluchtlocaties. Ook kun je de speaker koppelen aan andere JBL speakers met PartyBoost voor een nog hogere volume of stereo-geluid. Of gebruik de geïntegreerde FM-radio voor al je favoriete radiostations. Kortom,. 

Vergelijk de JBL Boombox 3 Squad. speaker met de andere speakers op onze website. Ontdek de plus- en minpunten van de JBL Boombox 3 Squad. speaker en bekijk de belangrijkste specificaties.

Bekijk de beste prijs

4.5/5

Specificaties van de JBL Boombox 3 Squad. speaker

Ingebouwde microfoonNee
WaterdichtheidSpatwaterdicht
BluetoothJa
Materiaal

 

Gewicht6,7 kg
Hoogte25,6 cm
Breedte48,2 cm
Diepte19,9 cm

Plus- en minpunten van de JBL Boombox 3 Squad. speaker

Pluspunten

Door de accuduur van 24 uur hoef je nooit lang zonder muziek te zitten. Met PartyBoost kun je de speaker koppelen aan andere JBL speakers voor een hogere geluidssterkte. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt om buitenshuis te gebruiken.

Minpunten

Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die beschikken over de PartyBoost-functie.

Veelgestelde vragen over de JBL Boombox 3 Squad. speaker

Heeft de JBL Boombox 3 Squad. speaker een ingebouwde microfoon?

De JBL Boombox 3 Squad. speaker heeft een ingebouwde microfoon: Nee,

Beschikt de JBL Boombox 3 Squad. speaker over bluetooth?

De JBL Boombox 3 Squad. speaker is aan te sluiten op bluetooth: Ja.

Is de JBL Boombox 3 Squad. speaker waterdicht?

De JBL Boombox 3 Squad. is Spatwaterdicht.

Hoeveel weegt de JBL Boombox 3 Squad. speaker?

De JBL Boombox 3 Squad.speaker weegt 6,7 kg.

Van welk materiaal is de JBL Boombox 3 Squad. speaker gemaakt?

De JBL Boombox 3 Squad. is gemaakt van .

Wat zijn de afmetingen van de JBL Boombox 3 Squad. speaker?

De JBL Boombox 3 Squad. speaker is 48,2 cm breed, 19,9 cm diep en 25,6 cm hoog.

Welke kleur is de JBL Boombox 3 Squad. speaker?

De JBL Boombox 3 Squad. speaker is Meerkleurig van kleur.